Ovo jelo toliko podseća na praseće pečenje
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj. Tajna se krije u pažljivo odabranom nadevu i posebnom načinu pečenja. Svaka šnicla je obavijena hrskavom koricom i jednim sastojkom koji joj daje neverovatnu sočnost i bogatstvo ukusa. Pečene do savršenstva u rerni, ove šnicle postaju prave zvezde trpeze. Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu, uz nezaobilaznu toplu supu. Pravo bakino jelo koje će oduševiti celu porodicu.
Šnicle izlupati, između folije posuti suvim začinom i mlevenim biberom. Premazati krem sirom ili pavlakom i spanaćem. Spanać otopite pa premažaite šnice. Preko spanaća stavite list šunke i preko listove kačkavalja.
Preklopite pa uvaljajte u brašno, jaja i prezle ili sojine mlevene pahuljice, malo da budu krupnije.
Odozgo idu listići suve slanine ili rendan kačkavalj. Peći na 210 stepeni C 45 min, ili duže da lepo porumene kao pečenje. Servirati uz krompir pire i neku lepu salatu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.