Po bakinom receptu su savršene
Foto: Bakina kuhinjaAko nemate vremena za čekanje da testo naraste, ovaj recept je idealan za vas. Samo nekoliko sastojaka, malo mešanja i za kratko vreme ćete uživati u vrhunskim, domaćim kiflicama.
Savršene su za doručak, užinu ili kao slatko posluženje uz kafu ili čaj. Punjene bogatim makom i posute finim prah šećerom, ove kiflice će oduševiti sve koji ih probaju. Pripremite ih i uverite se sami u njihovu mekoću i neodoljiv ukus.
Nadev:

Umutiti jaje, mast, pavlaku i šećer malo žicom da bude penasto, pa dodati brašno i rukama zamesiti glatko testo i razviti u pravougaonik.
Iseći trouglove, puniti makom i uvijati kifle.
Premazati jajetom i peći 30 minuta na 180 stepeni.
Posuti prah šećerom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







