Obožavaćete ga
Iz bakine kuhinje vam donosimo kolač u kombinaciji sočnih oraha, suvog grožđa i mekanog testa.
U vanglicu sipati kiselu vodu, dodati šećer i mešati da se otopi. Dodati brašno i griz pomešan sa praškom za pecivo i prosejano.
Dodati ulje, suvo grožđe i mlevene orahe. Sve izjednačiti. Sipati u podmazan pleh ili obložen pek papirom i peći na 200 stepeni C oko 50-60 minuta.
Odozgo po želji razliti 100 gr čokolade sa malo ulja. Ohlađen seći na kocke.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.