Recept je proveren, a ukus savršen
Foto: Bakina kuhinjaPredstavljamo vam recept za jedan od najboljih kremastih krompira sa prelivenom pavlakom. Ako tražite jednostavan, a sočan i ukusan ručak, ovaj recept je za vas. Krompir je mekan, kremast i preliven savršenom kombinacijom pavlake i jaja. U nadevu se krije kačkavalj, a šta je ostalo, otkrijte sami u videu. Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas oduševiti.
Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima. Ne zaboravite da lajkujete video, ostavite komentar i pretplatite se na naš kanal za još ukusnih recepata.

Krompir očistiti i iseći na tanje listiće. Staviti suvi začin, malo ulja i sve izmešati.
Pleh podmazati uljem. Na dno staviti pola krompira i pola rendanog kačkavalja, pa ostatatak krompira.
U činiji umutiti jaja, dodati pavlaku, mleko, malo ulja, posoliti po želji i izmutiti. Preliti krompir.
Odozgo staviti drugi deo rendanog kačkavalja.
Peći na 220 stepeni C, 40 minuta. Prijatno.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







