Jednostavne za pripremu i veoma ukusne.
U nastavku stiže recept za palačinke bez brašna koje se pripemaju brzo i veoma lako.
Uživajte sa društvom u ovom slatkom specijalitetu.
Sve sastojke staviti u jednu posudu i dobro žicom izmešati toliko dok se sve lepo ne sjedini.
Pustiti 10 minuta da testo miruje, pa opet izmešati.
Palačinke pržiti na malo ulja u zagrejanom tiganju. Preporuka je da ih pržite u manjem tiganju zbog lakšeg okretanja.
Služiti filovane džemom ili po želji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.