Savršen doručak za vaskršnji post
Ponekad se čini da je najteže smisliti posni doručak. Ipak, ako se malo potruite, shvatićete da vam se gomila recepata vrzma po glavi, u kojima je dovoljno da promenite sastojak ili dva i da dobijete posnu verziju.
Predstavljamo vam recept za carsku posnu pitu. Niko joj ne može odoleti.
Sastojci:
Priprema:
Sve iseckajte i sjedinite, dodajte so po želji i izlijte u pleh. Preko posipajte seme susama, lana, golice.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200c./25min.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.