Kremasta i sočna
U ove hladne dane ništa telo i dušu ne može da zagreje kao topao obrok.
Ova čorbica oduševiće i vas i vaše ukućane, a brzo se i lako sprema.
Potrebno je:
Priprema:
Iseckajte sitno crni luk. Izgnječite beli luk. U tiganju na malo ulja i vode prodinstajte crni luk, dok ne postane staklast.Iseckajte šampinjone na listiće pa dodajte u tiganj, kao i beli luk i vlašac. Dinstajte sve dok ne ispari višak vode. Sipajte vodu i biljnu pavlaku pa ostavite da proključa. Prebacite u blender pa sve dobro izblendajte. Zatim, vratite na šporet. Posolite i pobiberite pa kuvajte još 5 minuta. Služite potaž uz prepečen hleb, prenosi Trpeza.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.