Uživajte u savršenom ukusu
Ribu nije teško pripremiti bilo da ste ljubitelj morske ili rečne, ali vam danas donosimo recept iz baka Jeline kuhinje, koji mogu da spreme i početnici u kuhinji.
Ribu očistiti, iseći peraja, malo prosušiti ubrusom i dobro posoliti. Ribu poprskati limunovim sokom. U sud sipati oba brašna, papriku, začin i izmešati.
Ribu napuniti seckanim belim lukom i peršunom, pa je malo pričvrstiti čačkalicama.
Dobro je uvaljati u brašno i pržiti u vrelom ulju. Smanjiti temperaturu pa je poklopiti.
Kad zarumeni okrenuti. Servirati toplu uz krompir salatu i kriške limuna.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.