Obavezno probajte ovu lepotu
Lovačke šnicle su odličan specijalitet za ljubitelje domaćih jela, a mi vam danas donosimo najbolji recept za ovo jelo - onaj iz baka Jeline kuhinje.
Šnicle iseći tanje - ne treba lupati. U činiju sipati maslinovo ulje, dodati dva izdrobljena bela luka, vino, origano, seckani ruzmarin i na kraju so i biber po ukusu. Izmešati dobro.
Uvaljati u marinadu i pokriti folijom.
Ostaviti dva sata u frižideru. Svaku šniclu uvaljati u brašno. Pržiti u tiganju u malo ulja u sopstvenom soku na tihoj vati bar 30 minuta. Zapeći sa obe strane.
Izvaditi u tanjir, a u tiganj staviti pečurke pa ih kratko propžiti i tu dodati dva čena belog luka. Ubaciti pavlaku i 2-3 kašike vode, izmešati i kad provri skloniti. Preliti šnicle i tople servirati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.