Za domaćice koje su zauzete i drugim poslovima
Olakšaće proces pripreme pasulja, jer nećete morati da čekate da odstoji satima u vodi.
Ako nemate vremena da potapate pasulj 8 sati ili preko noći, imamo trik kako da ubrzate proces.
Na jednu šaku suvog pasulja dodajte 10 šoljica vruće vode pa ostavite da provri. Nakon što provri, pustite da ključa tri minuta. Sklonite pasulj sa vatre, pokrijte poklopcem i ostavite da tako stoji minimum sat vremena.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.