Nije nikakva muka, a može da pomogne
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih saveta, biće kao tek kupljen.
Ako hleb nećete da jedete odmah, možete da ga zamrznete, očuvaćete mu svežinu dva do tri meseca.
Zbog manje cirkulacije vazduha potrebno je da hleb držite u kutiji za hleb.
Ako nemate kutiju za hleb najbolje ga držite u foliji ili plastičnoj kesi
Frižider ima suprotan efekat, u njemu se hleb suši 6 puta brže nego na svežem vazduhu.
Suv i tvrd hleb možete da poprskate vodom i stavite par minuta u rernu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.