Fond za razvoj Srbije: Do kredita ili bespovratnih sredstava na jedan klik

Otvoren novi portal Fonda za razvoj Srbije za onlajn podnošenje zahteva

01.03.2023. 14:40
  • Podeli:
kredit zahtev pixaxbay-63ff5548e5435.webp Foto: Pixabay

Od danas ukoliko privrednici žele da podnesu zahtev za kredit ili bespovratna sredstva Fondu za razvoj Srbije to mogu da učine putem portala za onlajn podnošenje zahteva.

Kako se navodi u saopštenju, direktorka Fonda za razvoj Tatjana Matić rekla da će ovaj servis značajno olakšati privrednicima podnošenje zahteva. 

Dodala je da radom servisa biti ubrzane procedure koje se odnose na obradu i odobrenje zahteva, posebno za privrednike koji nisu iz Beograda i Niša, gde Fond ima svoja predstavništva.

Na ovaj način, kaže Matićeva, ti privrednici više neće morati da dolaze u Fond kako bi podneli dokumentaciju.

Na stranici Fonda, u desnom gornjem uglu, može se pristupiti portalu, a na istom mestu se nalazi i korisničko upustvo za jednostavnu registraciju.

"Verujem da ćemo time dodatno podići interesovanje za kredite koje nudimo, budući da obezbeđujemo i najpovoljnije uslove na finansijskom tržištu", poručila je Matić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()