Litar ulja ne sme biti skuplji od 220 dinara

Prema uredbi Vlade, cene suncokretovog ulja u pakovanju od litar ne smeju biti veće od onih od 15. novembra prošle godine

23.10.2022. 16:58
  • Podeli:
ulje-pixsell.jpg

Vlada Srbije je odlučila da maksimalna maloprodajna cena jestivog suncokretovog ulja u pakovanju od jednog litra ne sme da pređe 219,99 dinara.

Ovo se navodi u izmenama Uredbe o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica koje je Vlada Srbije donela 20. oktobra, a objavljene su u Službenom glasniku dan kasnije.

U osnovnom tekstu Uredbe od 28. jula ove godine bilo je određeno da cene jestivog suncokretovog ulja u pakovanju od litar ne smeju biti veće od cena koje su važile 15. novembra prošle godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()