Mali: Na računu budžeta Srbije skoro pet milijardi evra

'Nikad ga nije bilo više', ističe ministar

17.11.2023. 16:04
  • Podeli:
Tan2023-08-2008261137_8 siniša mali foto sava radovanovic-64f58367527f7.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom Tik Tok kanalu da se na računu budžeta Srbije danas nalazi skoro pet milijardi evra i da nikada nije bilo više novca na njemu.

"Kada se kaže Trezor mnogi zamisle ogroman sef pun novčanica, ipak sav novac Srbije nalazi se ovde, na računu i nikad ga nije bilo više. Skoro pet milijardi evra. Nije loše zar ne", kazao je on uvideu u kojem je pokazao kako izgleda Trezor Srbije.

@mali.sinisa Vodimo vas u Trezor gde se nalazi novac Republike Srbije 🇷🇸 #Srbija #budzet #finansije ♬ original sound - Mali.Sinisa

Mali je naglasio da će novca na računu budžeta biti još više i to kako kaže za nove bolnice, škole, vrtiće, autoputeve, pruge, ali i veće penzije i plate.

"Za vas i vašu budućnost", istakao je potpredsednik vlade i ministar finansija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()