Pošta napravila pometnju: Rok plaćanja računa za gas za oktobar produžen do 15. decembra

Odluku je doneo generalni direktor JP Srbijagas Dušan Bajatović

29.11.2023. 12:37
  • Podeli:
placanje-racuna-borna-filic-pixsell.jpg Foto: Borna Filić/Pixsell

Srbijagas je produžio rok plaćanja računa za gas za oktobar za kategoriju domaćinstva do 15. decembra, objavilo je danas to javno preduzeće.

Odluku je doneo generalni direktor JP Srbijagas Dušan Bajatović.

Zbog obustave rada JP Pošta Srbije, izdati računi za gasni mesec oktobar 2023. godine, u velikom broju nisu prispeli na adrese krajnjih kupaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()