Putin zadao Vladi težak zadatak, možda najteži do sada: Sve mora da bude ostvareno do 2030.

Predsednik Rusije takođe je naložio da se preduzmu mere u cilju smanjenja nivoa siromaštva stanovništva ispod sedam odsto

01.04.2024. 12:27
  • Podeli:
Vladimir Putin-65c5ce837746c.webp Foto: Gavriil Grigorov/Sputnik, Kremlin, Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je vladi da do 31. marta 2025. godine pripremi mere za ulazak Rusije u četiri najveće ekonomije sveta, navodi se na sajtu Kremlja.

"Vlada Ruske Federacije, uz učešće izvršnih organa konstitutivnih subjekata Ruske Federacije, da preduzme mere kako bi do 2030. godine Ruska Federacija ušla u četiri najveće ekonomije sveta po bruto domaćem proizvodu, izračunato po paritetu kupovne moći", navodi se.

Predsednik Rusije takođe je naložio da se preduzmu mere u cilju smanjenja nivoa siromaštva stanovništva ispod sedam odsto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()