Sjajne vesti za studente: Prijavite se za novu karticu

Predsednik Srbije sjajne vesti saopštio je na svom Instragam profilu

30.10.2023. 11:50
  • Podeli:
studenti una-649090a00fe67.webp Foto: UNA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram profilu obavestio da prijava za studentske kartice počinje 13. novembra.

"Ekskluzivno! Prijavljivanje za studentsku platnu karticu od 13. novembra. Vozne karte 20 posto jeftinije, avionske 10 posto, mnogo drugih beneficija za naše studente...", napisao je na svom profilu buducnostsrbijeav.

"Ovo prvi put pokazujem ekskluzivno preko društvenih mreža. Ovo je nova studentska kartica", kazao je Vučić pokazujući karticu.

Istakao je da već postoje kartice za studentske domove, ali da će ova kartica važiti za sve studente bez obzira da li su u domu.

"Tim platnim karticama moći ćete da dobijete 20% popusta na vozne karte, 10% popusta na avio-karte, ali da imate i značajne popuste i u svim drugim uslugama u našoj zemlji - od trgovinskih lanaca do naplate drumarine i mnogih drugih stvari", rekao je.

Obavestio je da od 13. novembra počinje prijavljivanje za ove kartice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()