Šta čeka zaposlene u predškolskom obrazovanju: Ovo je predlog Vlade o povećanju zarada

Uvećanje bi stupilo na snagu od 1. januara 2025. godine

18.09.2024. 15:16
  • Podeli:
vrtić, učiteljica u vrtiću, deca, predškolsko obrazovanje - shutterstock_2437181741-66ead2a736532.webp Foto: Shutterstock

Predsednik Vlade Miloš Vučević sastao se danas sa predstavnicima sindikata predškolskog vaspitanja i tom prilikom je izjavio da je predlog Vlade da plate zaposlenima u predškolskom obrazovanju od 1. januara budu 12 odsto veće.

"Razgovarao sam danas i sa predstavnicima sindikata predškolskog vaspitanja i obrazovanja o unapređenju položaja zaposlenih. Predlog Vlade Republike Srbije je da plate zaposlenima u predškolskom obrazovanju od 1. januara 2025. godine budu povećane 12 odsto", napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

On je istakao da Vlada za taj predlog ima punu podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()