U prvih 100 u svetu: Novo nalazište zlata otkriveno u Srbiji

'Ne pokušavajte da saznate dok ne počnemo da radimo svoj posao, jer kada se sazna sledi skok cena po 10 i 50 puta', poručio predsenik Srbije

23.01.2023. 22:28
  • Podeli:
Zlato_blago_Foto Pixabay Unsplash-63cd8d20b0d33.webp Foto: Unsplash

U Srbiji je pronađen još jedan lokalitet na kome ima zlata, na kome ga ima mnogo više nego u Žagubici, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"To je jedno od prvih 100 najvećih nalazišta zlata u celom svetu, a možda i boljih nego u celom svetu", rekao je Vučić i dodao da ne može da precizira gde se to mesto tačno nalazi, "jer bi se svi tamo sjatili".

On je dodao da tačnu lokaciju znaju samo on i još jedna osoba.

"Ne pokušavajte da saznate dok ne počnemo da radimo svoj posao, jer kada se sazna sledi skok cena po 10 i 50 puta", poručio je on i izrazio žaljenje što je Srbija propustila priliku da iskoristi nalazišta litijuma.

Dodao je da će svi raditi najbolje što mogu bez obzira na to što nas čega teška godina, posebno jun, juli, avgust i septembar.

"Iz ove kože ne možete, preživela je Srbija i u mnogo težim situacijama, ali se nadam da će pobediti tako što će znati da sačuva svoj život i svoju decu", rekao je predsednik na kraju nečerašnjeg obraćanja javnosti povodom pregovora o Kosovu i Metohiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()