Vučić: Obeležavamo početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd

St. Regis je najluksuzniji brend iz portfolija Marriott International

30.09.2024. 20:59
  • Podeli:
aleksandar vučić, 30 sept 2024 - TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ (1)-66faf523cc8c0.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd, zajedno sa predsednikom kompanije "Eagle Hills" Mohamedom Alabarom. Svečanosti su prisustvovali i generalni direktor The St. Regis Belgrade hotela Mark de Rajter i potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali.

The St. Regis Belgrade je tek šesti hotel renomiranog njujorškog brenda u Evropi, a zvanično će za goste otvoriti vrata u oktobru. Hotel je smešten u Beogradu na vodi, najmodernijem naselju u Srbji i zauzimaće prvih 11 spratova Kule Beograd, koja je novi simbol prestonice.

St. Regis je najluksuzniji brend iz portfolija Marriott International, sa bogatim nasleđem i istorijom dužom od veka, poznat po tome što bira samo najbolje i najprestižnije adrese širom sveta za svoje hotele i brendirane stanove.

Dolazak ovakvog brenda predstavlja veliko priznanje za Srbiju i dokaz da je Beograd postao destinacija svetske klase koja će u narednom periodu privlačiti sve veći broj globalnih putnika, navedeno je u saopštenju.

Vučić je rekao da se večeras obeležava početak rada Sent Ridžis hotela i otvaranje Kule Beograd i najavio da će za 15 dana to biti otvoreno i za sve građane.

Predsednik je, na svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd u prisustvu predsednika kompanije "Eagle Hills" Mohameda Alabara, rekao da je čuveni Meriot lanac preuzeo i taj hotel i da mora da se uradi još nekih sitnica, u vezi sa garažom i drugo.

"I dolazeći večeras ovde, osećao sam se posebno. Osećao sam se toliko ponosno, da se čovek retko tako oseća", rekao je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()