Za razvoj i dobrobit ljudi: Pauer Čajna realizovala više od 20 projekta u Srbiji od 2012.

Pionirski projekat Beogradskog metroa upravo se radi punom parom i očekuje se da će biti završen pola godine pre roka, rekao je Guanfu

30.04.2024. 16:58
  • Podeli:
pauer čajna, power china, 19 maj 2022 - profimedia-66310713bc9ee.webp Foto: Profimedia

Predsednik Pauer Čajna International Group Ltd. (Power China International Group Ltd.) Čen Guanfu izjavio je danas da je od ulaska na tržište Srbije 2012. godine ta kompanija realizovala više od 23 projekata u Srbiji i postala jedna od najvećih i najuticajnijih kineskih kompanija u Srbiji.

"Duboko se integrišemo i služimo održivom razvoju Srbije. Svojom snagom Power China doprinosi lokalnom društvenom razvoju i dobrobiti ljudi", rekao je Guanfu na medijskom i naučnoistraživačkom seminaru Srbije i Kine, u organizaciji novinskih agencija Tanjug i Sinhua, na kojem je predstavljen izveštaj Instituta Sinhua "Izgradnja zajednice zajedničke budućnosti čovečanstva: Savremeni značaj i opipljiva dostignuća".

Kako je rekao, njihov doprinos i snaga se ogledaju u tome što se zalažu za win-win saradnju i podstiču lokalni razvoj. 

"Zajedničkim naporima tima China Power Srbija i svih relevantnih strana puštena je u saobraćaj obilaznica oko Beograda čime je ostvaren san od 30 godina. Projekat nivelacije metroa, pionirski projekat Beogradskog metroa upravo se radi punom parom i očekuje se da će biti završen pola godine pre roka", naveo je Guanfu.

Dodao je da rade na projektu nacionalnog fudbalskog stadiona i nacionalnog izložbenog kongresnog centrg u Surčinu.

On je istakao da Power China posluje u 137 zemalja i regiona širom sveta, a ukupna ugovorna vrednost projekata o izgradnji prelazi 100 milijardi dolara. 

"U 2023. godini Power China je zauzela 105. mesto na listi Fortune Global 500 kompanija, a rangirana je na 6. i 8. mesto među 250 najboljih globalnih izvođača radova i 250 najboljih međunarodnih izvođača, već četiri uzastopne godine smo prvorangirani među 150 najboljih globalnih inženjerskih kompanija. China Power Reconstruction je uspostavila šest regionalnih sedišta širom sveta, među njima je i Euro-Azijsko regionalno sedište sa centrom u Beogradu iz koga se posluje u regionu od 63 zemlje", naveo je Guanfu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()