Želite da radite sa Džejmijem Oliverom u Beogradu: Pogledajte, možda je baš danas bio vaš dan

Restoran je tražio glavnog kuvara, kuvare, zamenika šefa kuhinje, barmene, menaždere, konobare, hostese...

09.11.2023. 20:00
  • Podeli:
džejmi oliver, 7 sept 2023 - profimedia-654d2b138855c.webp Foto: Profimedia

Ko je imao želju da radi u Beogradu sa jednim od najčuvenijih kuvara današnjice, možda je imao svoj dan. Naime, Džejmi Oliver je danas tražio zaposlene za restoran koji otvara u našoj prestonici.

Kako je pisalo na zvaničnom sajtu restorana, sve što je trebalo da uradite je da sa sobom ponesete CV i dođete u prostorije budućeg restorana. Zainteresovani su i došli i probali da iskoriste šansu koja se ukazala.

U ponudi radnih mesta, restoran je tražio:

  • Kuvare
  • Zamenika šefa kuhinje
  • Glavnog kuvara
  • Barmene
  • Menadžere
  • Direktora logistike
  • Generalnog menadžera
  • Konobare
  • Hostese
  • Pomoćno osoblje

 

Detalji o plati nisu poznati, a evo kakvu je poruku pre dva dana britanski kuvar poslao potencijalnim novim radnicima:

"Zdravo dragi ljudi. Pozdrav od Džejmija Olivera! Imam sjajne vesti za vas. Otvaramo naš prvi restoran u Srbiji u prelepom Beogradu. Moj tim i ja tražimo prave ljude da dođu i pridruže se našem timu. Ako gajite strast prema hrani i ugostiteljstvu i ako želite da budete deo sjajnog tima kome je stalo do vašeg razvoja i zadovoljstva prijavite nam se što pre."

Da podsetimo, restoran iz lanca čuvenog Džejmija Olivera "Jamie's Italian" biće uskoro otvoren u Beogradu. Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana "Jamie’s Italian" navedeno je da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi.

Doduše, Džejmi je 2017. zatvorio šest restorana iz tog lanca u Velikoj Britaniji usled poskupljenja namirnica za italijanska jela koja priprema, do kojih je došlo posle Bregzita.

Kao razloge za zatvaranje dela restorana, osim poskupljenja sastojaka, tada su navedeni i trošak za obuku zaposlenih i pad posećenosti.

Restorani iz lanaca "Jamie’s Italian" nastavili su, međutim, da rade u inostranstvu. Posle Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, eto, sada uskoro stiže i u Srbiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()