Arijana poslala emotivnu poruku: Mihina udovica prvi put progovorila u javnosti od njegove smrti

Emotivno i dirljivo

21.10.2023. 12:07
  • Podeli:
Siniša Mihajlović sjećanje_SS Lazio-63cae040dce6e.webp Foto: SS Lazio

U Milanu je juče održana izložba slika posvećenja Siniši Mihajloviću, a organizator čitavog događaja u čast legende, bio je poznati italijanski vajar i slikar Enriko Diko. 

Bio je do jedan jako emotivan događaj, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na kraju je svoju kreaciju poklonio porodici Mihajlović.

Izložbi je prisustvovala naravno i supruga srpske legende, Arijana, koja se po prvi put obratila u javnosti od decembra meseca i iznenadne i prerane smrti Siniše Mihajlovića.

"Predivna je, stvarno. Htela bih da se zahvalim mnogo Enriku jer je prelepa, štaviše tu su i njegovi predmeti, kačket, pištaljka, njegovi dresovi, divna je slika i jedva čekam da je odnesemo kući", rekla je Arijana, pa potom istakla da je porodica motiviše da ide dalje i da je ljubav ono što je pokreće.

"Idem dalje uvek zbog ljubavi koju gajim prema porodici, zbog onoga što smo bili moj muž i ja, bili smo uvek borci i uvek smo verovali u porodicu i u našu decu, to je poruka koju želim da prenesem svojoj deci, ista koju je preneo i moj muž njima", izjavila je Arijana Mihajlović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()