Azar: Volim da jedem i pijem

Dosta se belgijski fudbaler mučio sa kilažom, koja mu je pravila pravi problem u Madridu

03.02.2024. 12:19
  • Podeli:
Eden Hazard-6530ea94a490d.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Belgijski fudbaler Eden Azar je odlučio da završi svoju karijeru u 32. godini.

On se poslednjih godina dosta mučio sa povredama i od trenutka kada je stigao u Real Madrid i Čelsija nije uspeo da se prikaže u svom pravom svetlu.

Azar je u intervjuu za Ekip otkio kako nikada nije imao navike profesionalnog sportiste.

"Nikada nisam obraćao pažnju na to šta jedem, ali nisam ni svaki dan jeo burger. Ne možeš tako da živiš 16 godina. Hedonista sam, volim da jedem i pijem sa društvom. Dijeta je obično sr..e i nikada mi nije uspela", rekao je Azar.

Dosta se Azar mučio sa kilažom, koja mu je pravila pravi problem u Madridu, gde je i šesto bio odsutan sa terena.

"Nikada nisam želeo da igram do 40. godine. Život je kratak, da bih se odricao mnogih stvari. Nisam hteo da se žrtvujem. Uvek sam u kući imao alkohol i mnogo hrane, koja nije baš bila za fudbalere. Ali takav sam i ne stidim se toga".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()