Bivši Ivane Španović obrisao sve zajedničke fotografije i odselio se: Oglasila se i Ivana

Ivana je u izjavi za medije poručila da je razvod težak period za nju

23.12.2023. 07:30
  • Podeli:
Marija MladjenATAImages Marko Vuleta, Ivana Španović-657ec8adce4bc.webp Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i fitnes instruktor Marko Vuleta razveli su se posle nešto više od dve godine braka.

Ivana je u izjavi za medije poručila da je razvod težak period za nju i njenog bivšeg i da su njihovi putevi krenuli različitim pravcima.

Španovićka je u međuvremenu objavila video gde se vidi kako vredno trenira za narednu sezonu u kojoj je očekuje puno takmičenja i borbi za medalje.

Takođe je komentarisala i objavu Bogdana Bogdanovića, što je mnoge bacilo u rebus.

Za to vreme, Marko Vuleta se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je počeo da radi. Sada se oglasio iz Dubaija i pokazao da uživa u lepo vremenu, suncu i plažama. 

Marko se slikao u liftu i poručio: 

"Odrađen posao i trening, vikend može da počne!"

Foto: Instagram/PrintScreen/marko_fitt

Po ovoj, ali i ostalim objavama on je po svemu sudeći preboleo razvod. U prilog tome je i informacija da je obrisao sve fotografije sa Ivanom sa društvenih mreža.

Par se venčao u septembru 2021. godine. Njihovo venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()