'Da danas, da sutra i da za ceo život': Jago zaprosio devojku, a njena poruka rasplakala svet

Nakon šest godina veze rekla je DA

17.06.2024. 09:35
  • Podeli:
jago mateus-666fe6a748049.webp Foto: Instagram/Printscreen/manufrediani

Košarkaš Crvene zvezde Jago Mateuš je imao jedan od najlepših dana svog života prethodne večeri, kada je u Brazilu zaprosio svoju dugogodišnju devojku Manu Frediani.

Njihovu ljubav nikada nije krio, čak je u nekoliko intervjua pred povratak kući, tokom finalne serije ABA lige i Superlige Srbije govorio koliko mu znači njeno prisustvo i podrška.

Nema nikakve sumnje da ga je to podstaklo na ovaj potez, a koliko je ljubav među njima jaka može se videti i kroz njenu poruku na Instagramu.

"Sećam se prve poruke, prvog sastanka, prvog puta kad smo igrali Mario Kart. Sećam se prvog poljupca, sećam se hladnoće koju smo podnosili u klubovima samo da bismo bili zajedno, sećam se svih puta kad je Uber “greškom skrenuo” i slučajno prošao pored tvoje kuće. Sećam se i dana kad si me prvi put pozvao da izađemo, sećam se naše neverovatne povezanosti od prvog dana, naše harmonije i smeha. Sećam se vremena kad smo bili razdvojeni, svađa, suza, želje da se vidimo. Sećam se svih puta kad sam dobila tvoju poruku u trenutku kad sam najviše molila za nju. Sećam se dana kad smo odlučili da se pomirimo. I sećam se planova koje smo uvek pravili. I svaki dan shvatam koliko smo bili deca, koliko smo se promenili, koliko smo intenzivni i blagosloveni i pre svega koliko se volimo. Svake sekunde shvatam koliko sam zaljubljena u tebe. Hvala ti, hvala ti, hvala ti! Neka naredne godine budu beskonačne dok traju, neka i u oblačnim danima budemo svetlost jedno drugom. I neka zauvek budemo MI. Ljudi. Sa suštinom dece, intenzitetom dvoje adolescenata, instinktom braće, ali odgovornošću odraslih. DA. Da danas, da sutra i da za ceo život. Voleti znači znati gde se vratiti, a mi se slučajno vraćamo na isto mesto već više od šest godina", napisala je prelepa Manu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()