Da li Ibrahimović preteruje: Zlatanova deca imaju sve, ali jedna stvar im je strogo zabranjena

Sve kako bi zaštitio svoje mališane

02.10.2023. 19:45
  • Podeli:
zlatan ibrahimovic reuters-641dce3437107.webp Foto: Reuters

Bio je Zlatan Ibrahimović pravi majstor na terenu, umeo je da povremeno da i poneku kontroverznu izjavu, a sada je u centru pažnje zbog jedne odluke vezane za svoju decu. Naime, jedna stvar je apsolutno zabranjena za mališane bivšeg švedskog reprezentativca.

Nekadašnji fudbaler Milana, Mančester junajteda, PSŽ-a, Intera i Juventusa rešio je da njegova deca u svakom momentu imaju sve, osim jednog, a to je pristup društvenim mrežama.

Naime, on je istakao u jednoj izjavi da na taj način želi da zaštiti svoju decu od svega što se dešava na internetu.

"Volim svoju decu kao ništa na svetu. Za mene će uvek biti na prvom mestu. Voleti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje dece i moje porodice", otkrio je Zlatan.

Pojasnio je da to može samo negativno da utiče na njih i nikako pozitivno.

"Hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami", poručio je Ibra.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()