Dirljiv susret Đokovića i Avramovića: Aleksa spustio glavu na Noletovo rame

Emocija je bilo mnogo na sve strane

12.09.2023. 21:43
  • Podeli:
docek_kosarkasi_nole_12092023_0080 novak djokovic Dusan MilenkovicATAImages-6500da677b300.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jedan od najemotivnijih momenata par momenata uoči dočeka na balkonu dogodio se u Starom dvoru kada je košarkaš Aleksa Avramović ugledao Novaka Đokovića.

Đoković je došao u majici košarkaša i "stopio" se sa njima, a kada ga je ugledao, sjajni plejmejker je spustio glavu na Noletovo rame, koji ga je zagrlio.

Potom su Avramović i Đoković nastavili zajedno. Košarkaš je sve vreme nešto objašnjavao prvom reketu sveta, koji je upijao svaku reč.

Podsetimo, Novak se upravo Aleksi obratio u jednom trenutku na društvenim mrežama odmah po završetku Mundobasketa, jer je Avramović svojom energijom i odbranom podizao svoju ekipu.

Sada kada su se sreli uživo Aleksa je zagrlio Novaka i delovalo je kao da plače na njegovom ramenu. Emocija je bilo mnogo na sve strane, jer je i Đoković zaplakao kada je izašao pred okupljene navijače.

Đoković se slomio pod naletom emocija i počeo da plače, od sreće, od ponosa, zbog toga što je shvatio koliko ga ljudi vole i da je ta ljubav jača i od svih i svega.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()