Divne vesti stižu iz Grčke: Andrija Živković postaje otac

Srpski fudbaler se nedavno verio sa lepoticom iz Grčke, a srećni par je sada objavio još jednu srećnu vest

24.01.2024. 12:45
  • Podeli:
andrija zivkovic instagram-65b0f84b8e37d.webp Foto: Instagram/Printscreen/_elizabethh_o

Reprezentativac Srbije i fudbaler PAOK-a Andrija Živković i zanosna Grkinja Elizabet Oikonomu čekaju bebu.

Srpski fudbaler se nedavno verio sa lepoticom iz Grčke, a srećni par je sada objavio još jednu srećnu vest - Elizabet je trudna i uskoro će se ostvariti i u ulozi roditelja.

Elizabet je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima ponosno pozira sa Andrijom, koji joj ljubi stomak, kao i fotografiju pozitivnog testa na trudnoću.

Fudbaler PAOK-a je u srećnoj vezi sa atraktivnom Grkinjom od 2022. godine. Ona nije javna ličnost, a kako mediji navode, bila je vatrena navijačica PAOK-a pre nego što je upoznala zvezdu grčkog tima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()