Đoković preokretom nad Hačanovom do polufinala Rolan Garosa

Najbolji srpski teniser se 12. put u karijeri plasirao u polufinale ovog turnira

06.06.2023. 19:05
  • Podeli:
Novak Đoković Tanjug Jean-Francois Badias-647f6717b3659.webp Foto: Tanjug/Jean-Francois Badias

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa, pošto je danas savladao Rusa Karena Hačanova 4:6  7:6 (7:0), 6:4, 6:2.
Bio je to njihov 10. međusobni duel i deveta pobeda srpskog tenisera.

Đoković se 12. put u karijeri plasirao u polufinale, a rival će mu biti pobednik meča između Španca Karlosa Alkaraza i Grka Stefanosa Cicipasa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()