Ako dobrovoljno daš krv, dobijaš ulaznicu na meč Partizan - Šerif

U sali Instituta, u Svetog Save 39, od 9 do 18 časova svi ljubitelji crno-belog tima mogu doći da daju krv

23.02.2023. 09:06
  • Podeli:
Navijači Partizana-63eb6cf829441.webp Foto: Profimedia

Akcija “Crno-bela krv" biće organizovana od 9 do 18 časova u Institutu za transfuziju krvi, a dobrovoljne davaoce očekuju ulaznica za meč Lige konferencije između Partizana i Šerifa.

"U sali Instituta, u Svetog Save 39, od 9 do 18 časova svi ljubitelji crno-belog tima mogu doći da daju krv, a uprava FK Partizan će im dati kartu za večerašnji meč koju igraju sa Šerifom”, rekla je za Tanjug Mirjana Knežević iz Instituta za transfuziju krvi. "Oni će svi dobiti potvrdu od našeg lekara da su dali krv i sa tom potvrdom idu na blagajnu, gde dobijaju kartu za utakmicu", kazala je Knežević.

Prema njenim rečima, u ovom momentu je zaista najkritičnija nulta krvna grupa, kako pozitivna, tako i negativna, ali i sve ostale negativne krvne grupe.

"Pomoć je potrebna mnogima, najviše onima koji boluju od malignih oboljenja i njima je transfuzija krvi zaista lek", naglasila je Knežević.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi sa Srpskom pravoslavnom crkvom biće organizovana u nedelju, 26. februara.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()