Ako ste mislili da imate posao iz snova, nemate: On ne radi ništa, a zarađuje 200.000 funti nedeljno

Imao više sreće, nego pameti

19.07.2024. 15:21
  • Podeli:
Tan2023-03-0801221720_3 Grejem Poter AP PhotoAlastair Grant-640869477f5af.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Grejem Poter je čovek koji trenutno živi život iz snova, jer zarađuje 200.000 funti nedeljno – a ne radi ništa.

Engleski fudbalski trener i dalje prima platu od Čelsija, koji ga je otpustio u aprilu 2023. godine posle samo sedam meseci angažmana, iako je potpisao petogodišnji ugovor.

To "Plavce" nije oslobodilo obaveza prema Poteru, pa su nastavili da mu plaćaju papreno veliki ugovor – i to će morati da rade sve do oktobra 2024. godine, prenosi "Dejli Mejl".

Da stvar bude još lošija po slavni engleski tim što se tiče Potera, pri njegovom dolasku oni su morali da Brajtonu plate obeštećenje od oko 21 miliona funti.

Čelsijev jedin spas da uštedi malo novca – oko milion funti – nalazi se u Fudbalskom savezu Engleske, koji razmatra da Potera postavi na mesto selektora reprezentacije umesto Gereta Sautgejta, koji je podneo ostavku nakon Evra.

Ukoliko se Poter i Engleska dogovore, Čelsi bi trebalo da ostane bez obaveze da svom bivšem treneru i dalje isplaćuje plate.

Trenutno, doduše, nije zvanično poznato koga tačno "Gordi Albion" želi, a u medijima se pored Poterovog pominju i imena Maurisija Poćetina i Edija Houa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()