Akram Afif dao tri gola sa penala: Prvi proslavio kao niko pre njega

Prvi gol je pao u 22. minutu

12.02.2024. 15:39
  • Podeli:
Akram Afif-65ca0a69a220e.webp Foto: AP Photo/Aijaz Rahi/Tanjug

Akram Afif je junak Katara i finala Kupa azijskih nacija. Katar je osvojio titulu, kada je u finalu savladao selekciju Jordana (3:1), ali do pobede je došlo na neverovatan način - nakon tri gola jednog igrača sa penala. 

Ono kako je Afif proslavio prvi gol u 22. minutu je bilo originalno, 

Fudbaler Katara je otrčao ka publici na tribinama stadiona, svukao štucnu i iz kostobrana izvukao sličicu za album sa svojim likom. Potom je izveo i madžioničarski trik, u milisekundi, jednim pokretom, neprimetno je obrnuo, a na poleđini je bilo veliko slovo S. 

Otišao je potom u zagrljaj saigrača, pa sam poljubio sličicu. 

Ni ostali igrači Katara nisu znali šta Afif sprema.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()