Al Hilal poslao ponudu Fulamu: 30 miliona evra za Aleksandra Mitrovića

Mitrović nije jedini srpski reprezentativac na listi želja kluba iz Rijada, koji se navodno interesuje i za Sergeja Milinkovića Savića, za koga se spreman da izdvoju 10 miliona više

12.07.2023. 13:47
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović_Profimedia-645fb2f8c9c3a.webp Foto: Profimedia

Čelnici Al Hilala iz Saudijske Arabije poslali su zvaničnu ponudu na adresu Fulama u visini od 30 miliona evra za srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića.

Kako navodi Skaj Sports, trener Al Hilala Žorž Žesus želi da vidi u timu Mitrovića, a čelnici kluba su spremni da plate 30 miliona za otkup ugovora 28-godišnjeg Srbina.

Nisu saopšteni detalji oko potencijalne plate Mitrovića u Saudijskoj Arabiji, ali se dodaje da se očekuje odgovor iz Fulama, prenosi isti izvor.

Mitrović nije jedini srpski reprezentativac koji je na listi želja kluba iz Rijada, prema navodima italijanskih medija blizu dolaska u Al Hilal je i Sergej Milinković Savić iz Lacija za 40 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()