Al Nasr želi da angažuje Davida Silvu

Za reprezentaciju Španije odigrao je 125 mečeva i postigao je 35 golova.

08.02.2023. 16:34
  • Podeli:
Tan2023-01-1212331211_7 David Silva AP PhotoAmaia Zabalo-63e3c10308f25.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Amaia Zabalo

Čelnici Al Nasra zainteresovani su da na kraju sezone angažuju fudbalera Sosijedada i nekadašnjeg španskog reprezentativca Davida Silvu, prenose španski mediji.

Rukovodstvo kluba iz Rijada je krajem prošle godine angažovalo Portugalca Kristijana Ronalda, a na listi želja Al Nasra nalaze se i Serhio Ramos, Serhio Buskets, Marko Rojs, Luka Modrić.

David Silva (37) ima ugovor sa Sosijedadom do kraja sezone, a u Al Nasr bi trebalo da stigne bez obeštećenja. On je član Sosijedada od 2020. godine, a pre toga je igrao za Mančester siti, Seltu, Eibar i Valensiju. 

Za reprezentaciju Španije odigrao je 125 mečeva i postigao je 35 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()