Alegri nedeljama pregovarao sa Al Hilalom

Italijanski trener je peti najplaćeniji trener na svetu

26.06.2023. 10:10
  • Podeli:
Masimiliano Alegri-63d7d9de40fe7.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri odbio je ponudu Al Hilala, jer planira da ostane u torinskom klubu, prenose britanski mediji.

Rukovodstvo Al Hilala je ponudilo italijanskom fudbalskom stručnjaku 20.000.000 evra po sezoni do juna 2025. godine.

Pregovori između menadžera Alegrija i predstavnika Al Hilala su trajali nekoliko nedelja, ali je italijanski trener na kraju odbio da preuzme klub iz Saudijske Arabije.

Italijanski mediji navode da će Al Hilal pokušati da angažuje bivšeg selektora Brazila Titea, koji je trenutno bez angažmana.

Alegri je trenutno peti najplaćeniji trener na svetu sa godišnjom zaradom od 12.800.000 evra. Najplaćeniji trener sveta je šef stručnog štaba Atletika Dijego Simeone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()