Alegri precrtao kapitena Juventusa: A priprema se za kraj karijere sledeće sezone

Italijan je karijeru gradio samo u svojoj domovini

13.07.2023. 12:29
  • Podeli:
Leonardo Bonući-1669056067162.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri ne računa na kapitena torinskog kluba Leonarda Bonućija (36) u narednoj sezoni, prenose italijanski mediji.

Bonući je prošle sezone imao dosta problema sa povredama zbog čega je odigrao 1.517 minuta na 26 mečeva. On ima ugovor sa Juventusom do 30. juna 2024. godine, a ranije je objavio da bi mogao da završi igračku karijeru na kraju naredne sezone.

Italijanski mediji navode da Bonući neće putovati sa ekipom na turneju po SAD.

Bonući je karijeru počeo u ekipi Viterbese, a potom je igrao za Inter, Trevizo, Pizu, Đenovu i Bari. On je od 2010. do 2017. igrao za Juventus, a onda je narednu sezonu proveo u Milanu

Bonući se 2018. vratio u Juventus, a sa torinskim klubom je u dva mandata osvojio 17 trofeja.

Za reprezentaciju Italije nastupio je na 121. utakmici i postigao je osam golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()