Aleks Vigo: Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru

Moja greška je bila što sam se divio igračima i treneru, brzo sam psihički pao, sazreo je Argentinac

11.05.2023. 13:29
  • Podeli:
Aleks Vigo-645cd01e96812.webp Foto: FK Crvena zvezda

Aleks Vigo se brzo uklopio u tim Crvene zvezde, a pobrao je i simpatije navijača na "Marakani". Argenitnac je u Beograd stigao zimus iz River Plejta, kao pozajmljeni igrač, na godinu dana. Planiran je za grupnu fazu Lige šampiona, a u zavisnosti kako se pokaže klub iz Ljutice Bogdana ima pravo na otkup ugovora. 

Vigo ima želje koje su vezane za domovinu. On je u razogovoru za argeninski "Tyc" rekao da sanja o tome da još jednom zaigra u dresu River Plejta.

"Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da dobijem priliku da se ostvarim u tom klubu. Želim da igram i da budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River – fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Nadam se da ću se jednoga dana vratiti" rekao je Vigo za "Tyc".

Argentinski fudbaler je svestan u čemu je grešio, a sada je želi sebe da pokaže u drugom, zrelijem izdanju.

"Marselu Galjardu sam veoma zahvalan. Od trenutka kada sam došao, pa do odlaska, naučio sam mnogo od njega. Mislim da je moja greška bila ta što sam se divio igračima i treneru, brzo sam psihički pao. Da ne bih izneverio trenera i saigrače, gledao sam kako da ne pogrešim. Trebalo je više da uživam i igram na drugačiji način. Tamo gde sam stigao malo ko stigne, trebalo je da uživam u radu sa najboljim trenerom koji argentinski fudbal ima. Rečeno mi je da neću imati pravo na grešku, a istina je da te fudbal navodi da grešiš i napreduješ kroz greške. Uspeo sam to da prebrodim i znam da neću prolaziti kroz isto".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()