Aleksandar Kolarov dobio mesto u FK Piza

Fudbaler Srbije je igračku karijeru završio u Interu 2022. godine

04.06.2023. 11:24
  • Podeli:
Aleksandar Kolarov-647c5933a4fee.webp Foto: Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov imenovan je za novog sportskog direktora FK Piza, objavio je italijanski klub na zvaničnom sajtu.

"Klub je poverio mesto sportskog direktora Aleksandru Kolarovu. Posle duge i važne igračke karijere tokom koje je igrao za Inter, Mančester siti, Romu, Lacio i Crvenu zvezdu kao i za nacionalni tim Srbije 94 puta, Kolarov je izabran kao neko ko je odabrao da nastavi da stiče svoje iskustvo u svetu fudbala na funkciji sportskog direktora", objavila je Piza.

Kolarov je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Toskane i odmah kreće sa poslom. Završena sezona je za Pizu bila razočaravajuća i srpskog internacionalca čeka ozbiljan zadatak da, zajedno sa novim trenerom koji će zameniti dosadašnjeg Luku D'Aanđela, sastavi novi tim.

Srpski stručnjak je igračku karijeru završio u Interu 2022. godine. Pre toga nastupao je za Romu, Mančester siti, Lacio, OFK Beograd i Čukarički.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()