Aleksandar Mitrović upisao prvenac u 2023. godini

Srpski golgeter je već četvrtog dana nove godine zatresao mrežu i najavio dobar nastavak sezone

04.01.2023. 08:09
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović-63b5258cadd56.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Fulama savladali su Lester u gostima sa 1:0 (1:0), u utakmici 19. kola Premijer lige.

Jedini pogodak, prvi u 2023. godini, postigao je Aleksandar Mitrović u 17. minutu na asistenciju Vilijana.

Srpski golgeter postigao je 11. gol u sezoni i izjednačio lični rekord u Premijer ligi, a ujedno i brzo izbrisao sećanje na promašeni penal protiv Sautemptona u poslednjem meču u 2022.

Arsenal i Njukasl remizirali su u derbiju 0:0, Mančester junajted savladao je Bornmut 3:0, a Brajton je ubedljivo nadigrao Everton na "Gudisonu" sa 4:1.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()