Ali Koc šokirao odlukom posle incidenta u Trabzonu: Bolje umreti jedan dan, nego umirati svaki

Navijači Trabzona su ušli u teren i napali igrače Fenerbahčea

19.03.2024. 09:49
  • Podeli:
Tuča navijača i igrača Fenera-65f7f329e444c.webp Foto: Huseyin Yavuz/Dia Images via AP/Tanjug

Turski fudbalski velikan Fenerbahče objavio je da razmišlja i o istupanju iz domaće lige posle incidentata u Trabzonu, u kojima su njegovi igrači fizički napadnuti na kraju utakmice sa Trabzonsporom. 

Klub iz Istanbula je objavio kako će 2. aprila održati vanredni sastanak skupštine kluba na kojoj će se raspravljati o daljim akcijama posle događaja u Trabzonu. 

Predsednik turskog velikana Ali Koc šokirao je sve izjavom koju je organizovao povodom napada na igrače Fenera.

"Dao sam ostavku na poziciju presednika Udruženja klubova. Od sada će Fenerbače sam odlučivati o svojoj sudbini. Od danas prekidamosve  veze. Ako treba otići ćemo u niži rang", istkao je Koci i zaključio:

"Kada donesete ovakvu odluku izbacivanje u niži rang je odmah u opticaju. Bolje je umreti jedan dan, nego umirati svaki dan. Ako treba igraćemo sezonu i otići".

U prvenstvu Turske odigrano je 30 kola Fenerbahče je drugi na lestvici sa 79 bodova, dva manje od vodećeg Galatasaraja, odnosno 30 više od trećeg Trabzonspora.

Zbog incidenta na kraju utakmice u Trabzonu u ponedeljak je uhapšeno 12 osoba, a događaje je osudio i predsednik FIFA Đani Infantino

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()