Amerikanac na ulici slikao srpskog fudbalera: Tek u komentarima saznao kakvu ekskluzivu ima

Fuada je slavu stekao fotkanjem slučajnih prolaznika

02.04.2024. 14:02
  • Podeli:
Dejan Joveljic sa devojkom-660bf17c96eff.webp Foto: Printscreen/Tik-Tok/PeterFouaad

Piter Fuada je model, glumac i ulični fotograf koji svoje snimke objavljuje na TikTok-u. Amerikanac slika slučajne prolaznike iz "prikrajka" i poklanja im fotke, koje su odmah izrađenje, a onda ih zamoli da ih profesionalno slika na licu mesta dok poziraju... Svima je vrlo zabavno. 

I nama je zabavno jer je tako Fuada fotografisao srpskog fudbalera Dejana Joveljića dok se ljubi sa devojkom, a da nije imao pojma ko je on. 

Joveljić je pri upoznavanju rekao da je iz Srbije i vrlo simpatično prihvatio "izazov". 

Fuad je tek u komentarima saznao da je reč o fudbaleru Los Anđeles Galaksija iz MLS lige. A kada bi ga guglovao shvatio bi da je jedan od boljih golgetera Lige i da je odličan u šahu, toliko da učestvuje i na profesionalnim takmičenjima. 

Video bi da su zbog Joveljića na stadion došli Novak Đoković i Vlade Divac. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()