Anćeloti ističe: Igrali smo bez štopera i srušili svetski rekord

Real moćan i bez Džuda

11.02.2024. 11:11
  • Podeli:
Karlo Anćeloti-65c890efc8697.webp Foto: AP Photo/Ricardo Larreina/Tanjug

Derbi 24. kola La Lige igrali su vodeći Real Madrid i najveće izenađenje ove sezone Đirona, drugoplasirani tim na tabeli španskog prvenstva. Real je pobedom od 4:0 napravio veliki korak prema tituli, jer je Đironi pobegao na pet, a Barseloni i Atletiku na 11, odnosno 13 bodova.

Real ima utakmicu više od Barse i Atletika. Posle susreta, trener ekipe sa stadiona "Santijago Bernaber", gde se utakmica igrala, Karlo Anćeloti je izjavio da je ovo bila odlična utakmica u svakom pogledu.

"Imali smo mnogo problema, a svejedno smo izgledali sjajno. Rezultat je bio miks kvaliteta i posvećenosti. Ja radim sve što mogu da izvučem najviše iz ove grupe veoma kvalitetnih igrača. Oni su ključ svega", rekao je Italijan.

Govorio je Anćeloti o pojedinim igračima, a posebno se osvrnuo na najboljeg u Realu ove sezone Džuda Belingema.

"Ima problema sa zglobom, za dan, dva ćemo znati više. Nadam se da će biti spreman za utorak i Ligu šarmpiona. Ipak, kad smo ostali bez njega, drugi su se istakli. Ne mogu reći da se previše brinem. Srušili smo svetski rekord jer smo igrali bez štopera".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()