Anćeloti o Modriću: Hvala bogu sastav Hrvatske je objavljen

Saigrači iz Reala nisu propustili priliku da "bace" prozivku na društvrenim mrežama: Nisi ti kriv, pomerili su ti mrežu

11.11.2022. 10:26
  • Podeli:
Luka Modric-1668157637612.webp Foto: Profimedia

O Luki Modriću bruji fudbalska javnost nakon utakmice Real Madrid - Kadiz. Iskusni hrvatski napadač bacio je senku na pobedu svog tima (2:0) jer je propustio idealnu priliku sa tri metra i loptu, koju mu je idealno dodao Brazilac Vinicijus, šutnuo pored gola protivnika, što su mnogi svrstali u promašaj karijere. 

Na Modrićev promašaj u 79. minutu nije ostao nem ni trener Reala Karlo Anćeloti . Italijan je sve prebacio na šalu: 

"Modrić? Nije uračunljiv, malo je izgubljen. Rekao sam mu, hvala bogu što je već određen sastav hrvatske reprezentacije za Svetsko prvenstvo pa neće imati problema", rekao je italijanski trener i izazvao smeh prisutnih španskih novinara.

Ni saigrači Luke Modrića nisu propustili priliku da mu ispod posta na Instagramu "bace" prozivku.

"Nije bilo mnogo prostora", napisao mu je Lukas Vaskez, nakon što je Modrić objavio "kažu da je neko promašio čisti zicer".

Dobar je bio i komentar Federika Valverdea:

"Zaboravi na to, prijatelju. Pomerili su mrežu. Nije tvoja krivica".

Vinicius mu je poručio: "Nije se ništa dogodilo", a Modrić je Brazilcu uzvratio: "Kakvu si mi lošu loptu dao".

Trener o Vinicijusu i favoritima na Svetskom prvenstvu

Anćeloti se osvrnuo i na mladu uzdanicu Reala Vinicijusa Juniora:

"On vrlo dobro podnosi sav pritisak. U posljednjih nekoliko utakmica mnogo puta su ga udarali i dobro se kontrolisao. Gledao sam statistiku, La liga je liga sa najviše crvenih kartona, čak 55. Mnogi od njih nisu crveni, ali 55 kartona je mnogo i to je činjenica koja utieče na ceo fudbalski šou". 

Trener Real Madrida je rekao da će igrači koji ne idu na Svetsko prvenstvo dobiti slobodno do 1. decembra, a i objasnio koji mu je kriterijum za navijanje tokom Mundijala:

"Naravno da ću gledati Mundijal kod kuće. Ne vidim jasnog favorita. Moji su favoriti ekipe u kojima su moji igrači, a njih nije malo; Brazil, Urugvaj, Francuska, Hrvatska... Na žalost Italija ne može da osvoji prvenstvo". 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()