Aršavin otkrio gde mu je UEFA nagrada za najboljeg igrača

Zenit je pre 15 godina osvojio Kup UEFA kada je u finalu pobedio Rendžers

14.05.2023. 12:37
  • Podeli:
Andrej Aršavin-6460b9e9ce026.webp Foto: Profimedia

Bivši fudbaler Zenita Andrej Aršavin rekao je da se njegova nagrada za najboljeg igrača finala Kupa UEFA 2008. nalazi kod bivše supruge, osim ako je nije bacila. 

"Nagrada za najboljeg igrača? Mislim da mi je taj pehar supruga uzela kada je otišla. Verovatno ga još ima ili ga je bacila", rekao je Andrej Aršavin, a prenosi Match TV.

Zenit je pre 15 godina osvojio Kup UEFA kada je u finalu pobedio Rendžers sa 2:0. Utakmica je odigrana u Mančesteru. 

Zenit je tada postao drugi ruski tim koji je uspeo da osvoji Evropski kup. 2005. godine to je učinio CSKA iz Moskve. 

Iste te, 2008. godine, klub iz Sankt Petersburga osvojio je i UEFA Superkup, pobedivši Mančester junajted u finalu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()