Arteta: Igrači nisu znali da ih Venger gleda

Nekadašnji menadžer Arsenala prvi put je gledao klub od kada je otišao iz kluba

27.12.2022. 13:19
  • Podeli:
Arsen Venger-63aae2db5584d.webp Foto: Profimedia

"Arsen Venger ima ogroman uticaj na sve nas, a stvar je njegove dobre volje da li će biti na stadionu", izjavio je menadžer fudbalera Arsenala Mikel Arteta, a prenosi "Mirror".

Fudbaleri Arsenala su pobedili ekipu Vest Hema 3:1 u utakmici 17. kola Premijer lige. Utakmicu je sa tribina gledao Arsen Venger, prvu put od kada je otišao iz kluba 2018. godine.

"Nisam hteo da kažem igračima pre meča. Bilo je to iznenađenje. Specijalan dan za sve nas. Verujem da je Arsen kada je ponovo kročio na stadion i osetio kakvo nam je nasleđe ostavio. Bilo bi lepo da je češće tu", izjavio je Arteta nakon meča.

Francuski stručnjak je vodio tim iz Londona od 1996. do 2018. godine i za to vreme osvojio 14 trofeja, od čega tri puta Premijer ligu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()