As: Murinjo i Kejn na kraju sezone stižu u Pari Sen Žermen

Španski mediji navode da je sportski direktor PSŽ Luis Kampos odlučio da na kraju sezone uruči otkaz treneru Kristofu Galtijeu

19.04.2023. 12:44
  • Podeli:
Tan2023-04-1620491056_9  žoze murinjo roma AP PhotoAndrew Medichini-643fbc27bf312.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo mogao bi na kraju sezone da preuzme Pari Sen Žermen, a u klub iz Pariza bi u tom slučaju trebalo da stigne i kapiten Totenhema Hari Kejn, prenosi španski sportski list As.

Španski mediji navode da je sportski direktor PSŽ Luis Kampos odlučio da na kraju sezone uruči otkaz treneru Kristofu Galtijeu, a planira da na njegovo mesto postavi Murinja. 

Portugalski stručnjak ima ugovor sa Romom do kraja naredne sezone, a sa rimskim klubom je prošle godine osvojio Ligu konferencija. Roma je treća na tabeli Serije A sa 56 bodova i ima velike šanse da izbori plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

As prenosi da je francuskom klubu neophodan trener koji će konačno da im donese trofej Lige šampiona. 

"Parizijen" navodi da se najbolji igrač PSŽ-a Kilijan Mbape složio da u PSŽ dođu Murinjo i Kejn, koji ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna 2024. godine. Međutim, postoji mogućnost da Totenhem proda svog najboljeg igrača, jer bi u suprotnom na kraju naredne sezone mogao da ostane bez obeštećenja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()