Azar bio u noćnom provodu veče pred utakmicu Lige nacija

Dok belgijski mediji potez fudbalera smatraju neprihvatljivim, selektor Martinez brani igrača

08.10.2022. 06:55
  • Podeli:
eden_hazard reuters-1665054186570.webp Foto: Reuters

Fudbaler Reala i kapiten belgijske reprezentacije Eden Azar bio je u noćnom provodu uoči meča Lige nacija protiv Holandije, potvrdio je selektor Belgije Robert Martinez, prenose lokalni mediji.

Belgijski mediji navode da je fudbaler Reala napravio ozbiljan skandal uoči Mundijala u Kataru. Utakmica između Holandije i Belgije (1:0) odigrana je 25. septembra u Amsterdamu. Azar je bio u startnoj postavi Belgije na ovom meču.

"Verujemo svojim igračima i ne branimo im da se druže sa svojom porodicom i prijateljima. Postoji jasna priča o tome šta se dogodilo i ne želim da dalje javno pričam o tome. Rešićemo sve unutar svlačionice. Ne bih voleo da se tako nešto ponovi u buduhnosti", rekao je Martinez za belgijski RTBF.

Belgija će na SP, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, biti u grupi sa Hrvatskom, Kanadom i Marokom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()