Bahar: Golovima podižemo samopouzdanje

Zadovoljan je šef stručnog štaba "crveno-belih" prikazanom igrom u osmini finala Kupa Srbije.

06.12.2023. 20:48
  • Podeli:
barak bahar tanjug-6537f56897fa5.webp Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je, posle utakmice sa Radničkim iz Niša, da su golovi potrebni njegovoj ekipi da bi preko njih podizala samopouzdanje.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na domaćem terenu pobedili ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 5:0 (5:0).

"Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Golovi nam veoma znače na polju samopouzdanja. Dosta mladih igrača je nastupilo na današnjem meču i bili su zaista dobri, zadovoljan sam. Moramo da prikažemo isti pristup i u subotu", istakao je Bahar.

Zadovoljan je šef stručnog štaba "crveno-belih" prikazanom igrom u osmini finala Kupa Srbije.

"Nije bitno ko igra, važno nam je da svaki igrač koji dobije priliku pokaže stav na terenu, onda će rezultat biti kao danas. Neophodno je da nastavimo da pružamo dobre partije. Navijači su nas zagrejali, s obzirom da je veoma hladno. Pružili su nam podršku, ali su nam potrebni i subotu, očekujemo ih", zaključio je Bahar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()