Bahar: Ne razmišljam o ostavci, verujem u tim

Promašene šanse su priča ove utakmice, kaže trener Zvezde

28.11.2023. 23:21
  • Podeli:
bahar barak ata-6542b3b4253ad.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Crvena zvezda je tokom leta dovela novog trenera, promenila temelj tima i najavila velike ambicije. Crvena zvezda je poražena od Jang Bojsa u Bernu sa 2:0. Crvena zvezda se nije nadavala golova u Ligi šampina, a primila ih je previše. Crvena zvezda je kao poslednja u grupi i jednim osvojenim bodom, posle pet utakmica, završila nastup u evropskim ligama. 

Posle poraza u Švacarskoj, a izraelski trener Barak Bahar, najveće pojačanje crveno-belog tima, prokomentarisao je duel sa Jang Bojsom.

"Igrali smo jako dobro, stvorili smo veliki broj šansi, ali kada ne postignete gol, onda ga primite. Biće sada teško posle ovakvog epiloga, ali moramo da verujemo da možemo da se podignemo i nastavimo s dobrim igrama", rekao je posle poslednje šanse u Ligi šampiona trener Crvene zvezde Barak Bahar za TV Arena sport.

Posle meča govorio je opširnije pred novinarima u Bernu: 

"Nikada ne odustajem i ne razmišljam o ostavci. Krivica je na svima, poslednji smo u grupi, ali moramo da gledamo i dobre stvari. Svaki meč smo se borili do kraja i moramo da nastavimo da se borimo u budućnosti. Verujem u tim", istakao je Bahar na konferenciji za medije.

On je dodao da je razočaran rezultatom i da su naivno primljeni golovi.

"Dobro smo počeli, presing. Mogli smo da postignemo tri gola u prvih šest minuta, ali nismo. Posle dva primljena gola, opet smo promašivali šanse i to je priča ove utakmice", poručio je Bahar.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()